diumenge, 14 d’octubre del 2012

Google Reader



Mitjançant Google Reader podem gestionar tota la informació de diaris  i revistes digitals, blocs....
Gràcies als canals RSS podem conectar continguts concrets de diferents fonts.

Aquets canals ens permetran fer una sindicació de continguts, es a dir, fer que els continguts que a mi m'interessin vinguin a mi.



Com veiem a l'imatge, amb Reader podem fer diferents subscripcions als diferents medis digitals de manera que ens van arribant les diferents notícies del tema escollit d'una sola vegada, ja no hem d'anar buscant per tota la web allò que ens interessa, la web ens busca a nosaltres i només hem de mirar el que ens interessa, agilitzant el treball i aprofitant més el nostre temps.
Dins aquesta aplicació tenim un cercador que ens permet buscar aquelles alertes que ens interessin més a partir d'una paraula clau i també, podem organitzar per mitjà de carpetes totes les nostres subscripcions, a més tenim els canals Podcast que ens permetran escoltar programes de radio que estiguin a la xarxa.

Per fer una subscripció només hem de clicar al botó de Reader i posar la direcció o sino encara més fàcil, dins la pàgina que ens interessi buscar el simbol de RSS i fer-hi click, un exemple el tenim als RSS del Periódico de Catalunya.

Per tant, aquí tenim una altra eina que ens permet optimitzar el nostre temps i poder treballar de manera més eficient.

Per últim aqui us deixo aquest video de Roca Salvatella on podreu saber més coses del Google Reader.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada