dissabte, 13 d’octubre del 2012

Optimització de la informació i dels programes informàtics

Hem vist com tant amb Word com amb Google Chrome moltes vegades perdem massa temps cada vegada que fem alguna cosa, mitjançant un petit coneixement de les principals eines que ens ofereixen aquests 2 programes podem optimitzar millor el nostre temps.


En el cas del Google Chrome ,com a un dels exemples per optimitzar els seu ús, tenim la "Chrome Web Store" o tenda del navegador que ens permet baixar gran quantitat d'aplicacions web i poder accedir a elles de forma ràpida i segura dins la pàgina d'inici del navegador, com veiem en l'imatge superior, fent més ràpid l'accés a Youtube, Reader....que tenim en l'exemple. A més si iniciem sessió amb la nostra compte podrem mantenir aquesta configuració en qualsevol ordinador d'arreu del món.

Dins Eduteka podem veure alguns exemples de la tenda enfocats sobretot al camp de l'educació

A més tenim una eina molt útil dins el món de Google i que ens permet navegar per pàgines amb altres idiomes amb la possiblitat d'entendre el que posa, es tracta de Google translate, que a més de tenir el seu propi lloc per fer traduccions, si utilitzem Chrome sempre podem traduir qualsevol pàgina a l'idioma escollit.


Si parlem del Word tenim la possiblitat de fer un índex de manera automàtica, fer que la separació entre línies sigui més gran sense necessitat de donar més d'un INTRO

Tenim vídeos com el exemple següent que ens poden ajudar a millorar la nostra experiència de treball






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada