diumenge, 14 d’octubre del 2012

Qui és un BON COMUNICADOR?


A COED ens han preguntat qui és per nosaltres un bon comunicador. En el meu cas vaig escollir a Eduard Punset.
Per a mi és un bon comunicador perquè és coherent quan parla, és capaç de ser senzill quan explica qualsevol cosa de manera que tothom el pot entendre i a més, és dinàmic, fent que en cap moment et puguis despistar en el seu discurs.
Després de la classe i amb els diferents comentaris extrets també podem observar com en aquest cas podem seguir aquest personatge pel seu Bloc, al Facebook, via Twitter, per mitjà de les seves col.laboracions a diaris i revistes, i per suposat a les seves publicacions. Tot això fa que sigui un personatge rellevant, que arriba a un gran públic i es seguit per aquest.

La conclusió al final de classe ens fa dir que el bon comunicador ha de ser convincent, segur, precís, documentat. Sap valorar el que és important per al públic , interpreta  les reaccions de l’auditori per modificar, si cal, el seu discurs. Fa sentir a l’interlocutor que és important, és clar, segur i original.....


Com a exemples donats a classe van sortir Josep Cuní, Pilar Rahola, Gandhi, Adolf Hitler, Jordi Évole, Andreu Buenafuente, Manuel Fuentes i un llarg etc.....


Per acabar us vull deixar un discur d'un gran comunicador que ens va deixar fa un temps i com diu ell aquest era el seu últim i més important discurs.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada